Kolejová - občanské sdružení příznivců kolejové historie a současnosti

Zápis ze schůze valné hromady Kolejová o.s.

Místo konání: Bistro Kolejová

Datum konání: 25.2.2012

Čas konání: 15:30

Přítomni členové: J.Šimkůj, L.Knecht, Z.Otoupalík, K.Kyzlink, B.Sedláková, R.Otoupalík, M.Havlíček, T.Olbert, M.Malý, M.Polák, S.Kyzlinková, L.Kokeš, J.Nekvapil, K.Brožová, M.Kadlík

Hosté: M.Vlasáková, J.Vlasák, L.Kubátková, L.Knecht

Omluveni: J.Tomková, I.Fajman, J.Ambros

Zapisovatel schůze: K.Brožová

Přijetí nových členů

Byli přijati noví členové, M.Vlasáková, L.Kubátková a Jan Vlasák, jejich přijetí bylo odsouhlaseno všemi přítomným členy. Vyplnili přihlášku a byli seznámeni s chodem sdružení.

Akce u mostu 2.6.2012

Předseda nastínil možný program oslav u mostu, zajištěni a potvrzeni jsou: Midway Military Club Brno, ŽPS Troubelice, Zdenek Otoupalík má přislíben skákací hrad, s tím, že obsluhu a pravděpodobně i instalaci si zajistí Kolejová. Obec Řícmanice zapůjčí 3 stany. V jednání je sponzorský dar pivovaru ČH, v podobě zboží k prodeji a stanu. Zbývá zajistit možné ozvučení akce a pochutiny pro děti, občerstvení pro pořadatele. Se soutěžemi pomůže také M.Kadlík, který domluví nějaké atrakce pro děti také s DPMB. Zkusíme jednat také s ČD o upomínkových předmětech pro děti ma tuto akci. Další upřesňování cca za měsíc.

Exkurze

Naše sdružení obdrželo pozvánku na výstavu KČTFŽ v Č.Třebové a do MMŽ Vyškov.

17.3.2012 Drakoneček Dělnický dům

Naše sdružení se opět zúčastní závodů s maxiautodráhou, tentokrát v dělnickém domě v Blansku. V plánu jako doprovodný program máme 2 kolejiště, simulaci řízení vlaku a kus železnice 127mm, pohlednice, letáky.

Kontrola a čtení zápisu z VH 2012

Provedl L.Kokeš, shledal vše v pořádku.

Finance

Příspěvek ve výši 500,- Kč uhradili T.Olbert a M.Kadlík.

Byl zrušen účet u ČS Spořitelny, finance převedeny do FIO banky.

Diskuse

V diskusi byly probírány možnosti akce 2.6.2012, upozorněno na fakt, že by se měl zapojit opravdu KAŽDÝ člen a pomalu bylo určováno, kdo a co by mohl asi dělat.

Další schůze opět cca za měsíc.

Copyright © 2009 l Design by Iva "Smajlenka" Svozilová